Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do planets.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 6/2

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 6/2

Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2012 00:14
Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 6/2

750 και κάτω;

από το Γ. Μπαρδόπουλο
www.astrology.gr

20090515_John_Bardopoulos





201201_30-02_03_GD

Γεια σας, πολύ εντυπωσιακή ήταν η εβδομάδα που έκλεισε, τόσο από χρηματιστηριακά γεγονότα όσο και από πολιτικούς εκβιασμούς, τώρα βέβαια από τον κ Παπαδήμου. Πολλοί οι λεονταρισμοί περί πατρίδας και πατριωτισμού και το θέμα είναι τι θα γίνει από… χτες και μετά. Οι κινήσεις είναι πολύ έξυπνες και έχουν ένα ρόλο στο θεατρικό σανίδι του κράτους, στο θέατρο του παράλογου, καθώς τώρα έχουν πάρει πρόσθετους ρόλους οι κομπάρσοι βουλευτές, μάλιστα σε ρόλο αποτυχημένου, επαγγελματία επαναστάτη. Μόνο που ο σκηνοθέτης έχει ξεχάσει ότι οι επαναστάσεις γίνονται από ανώνυμους αγωνιστές.

Να πάμε στα δικά μας, την Δευτέρα που πέρασε, απλά βγήκαμε ακόμα μια φορά αληθινοί, σαν υποφαινόμενος και σαν astrology. Το ίδιο και την Τρίτη που πέρασε, ο γενικός δείκτης έφτασε στο λογικό σημείο της υπερβολής, όπου ξεπέρασε κατά 10 μονάδες τις 820 που είχαμε πει από τα τέλη Δεκεμβρίου και έκτοτε πέφτει. Να «μεταφράσουμε» τους χρησμούς κάποιοι είδαν ότι μέχρι εκεί μπορούσαν να το πάνε και να ξεφορτώσουν ότι μπορούσαν. Τι έγινε; Στην φήμη ανέβαινε το χρηματιστήριο και οι τζίροι ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια, και όλοι αγόραζαν ή τουλάχιστον οι λίγοι που πιστεύουν σε θαύματα καθώς η συμφωνία της Άλφα με την Ευρόμπανγκ δεν πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Τα είχα πει! Στο προηγούμενο δελτίο μας θα δείτε κάποια σχόλιά μου και μερικά λινκ όπου θα οδηγηθείτε στον Δεκέμβριο και στα αναφερόμενα. Κάποιοι πίστευαν ότι θα κλείνουν θετικά οι συμφωνίες μάλλον φαίνεται όμως ότι ξέρουν πολύ καλά να παίζουν με την ψυχολογία.

Ας δούμε πιο απλά κάποια πράγματα: 1) η οποία άνοδος έγινε κάτω από πολύ δύσκολες αστρολογικές συνθήκες, και όταν συμβαίνει αυτό το γεγονός η συνειδητοποίηση του λάθους είναι σε σταδιακή κατανόηση. Κάποιοι ανακαλύπτουν, καθώς βλέπουν να πέφτουν οι άξιες που αγόρασαν, κοινώς τους έκλεψαν.

2) και τελευταίο, όταν τελειώνει ένας αστρολογικός ψυχολογικός κύκλος πάντα έχουμε στροφή, όπως έγινε στην εβδομάδα που πέρασε. Έτσι και τώρα, οι συνθήκες είναι οριακές. Αν έχουμε διάσπαση των 750 μονάδων θα λειτουργήσουν πολικά οι αστρολογικοί όροι όπως εδώ και δυο εβδομάδες και θα έχουμε κάθοδο, αν όχι, θα συνεχιστεί η ανοδική πορεία για το χρονικό όριο όπου έχουμε πει. Σύμφωνα με παλιότερα δελτία μας υπάρχει μια περίεργη συνήθεια όπου κάποιοι μοιράζουν στην άνοδο. Αναμένεται, μέσα σε αυτήν την πολύ δύσκολη μάχη μέσα σε κλεφτές και λωποδύτες παπατζήδες να κυμανθούμε, αν είμαστε άτυχοι, πέριξ των 820, +- 620 μονάδων πάντα και με υπερβολές ανοδικές ή καθοδικές. Γενικά, θα είναι η χαρά του επαγγελματία και των ξεφορτωμάτων χαρτιών και μαζέματος χρημάτων σε κρίσιμες χρονικές στιγμές για την πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: