Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do planets.

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 4/7

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 4/7
Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2011 07:15
Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 4/7

Έληξε το πτωτικό κανάλι από τον Αύγουστο του 2010

από το Γ. Μπαρδόπουλο
www.astrology.gr


20090515_John_Bardopoulos
201106_27-07_01_GD

Σε παλιότερα δελτία, όταν φτιάξαμε τα κανάλια εμπορικότητας τιμών, από τις αρχές του www.astrology.gr οριοθετήσαμε το πιο σημαντικό ετήσιο κανάλι που στηρίζεται στις τιμές του Αυγούστου του 2010. Είχαμε σχολιάσει ότι το κανάλι αυτό εχει ημερομηνία λήξης στις εκλείψεις του καλοκαιριού του 2011.

Εδώ χρειάζεται να διαβάσετε το αμέσως προηγούμενο δελτίο μας. Σε αυτό σχολιάζαμε τις 1350 μονάδες από έγκριτο δημοσιογράφο, καθώς και τις τρεις ανοδικές συνεδριάσεις. Στην εβδομάδα που πέρασε οι τρεις αυτές συνεδριάσεις πραγματοποιήθηκαν αφού οι τιμές έφτασαν στο κανάλι που έχουμε οριοθέτηση όπου και αντέδρασαν ανοδικά, εισήλθαν έτσι σε αυτό που έχει ορισθεί πάλι από μας με τις τιμές του Φεβρουάριου. Συγκεκριμένα στο τελευταίο αυτό κανάλι η πτωτική πορεία παρέμεινε στο ανώτερο σημείο του καναλιού. Με τις τρεις αυτές συνεδριάσεις, ο έγκριτος δημοσιογράφος έδωσε και τις μονάδες όπου, ενδεχόμενα, να «δοκιμασθεί ο ΓΔ», να γυρίσει καθοδικά, για μένα, ο ΓΔ και οι μονάδες αυτές είναι οι 1350. Συγκρίνοντας το κλείσιμο της Παρασκευής 1/7 με τις 1350, βλέπουμε ότι η διάφορα είναι καθαρά 40 μονάδες, δηλαδή ένα ποσοστό κοντά στο 3,75 (περίπου).

Στο προηγούμενο δελτίο μας δημοσιεύσαμε και τις αστρολογικές τάσεις για την πορεία του ΓΔ μέσα στον Ιούλιο, και για την εβδομάδα που αρχίζει από σήμερα λέγαμε: «Και η πρώτη, ουσιαστικά, εβδομάδα του Ιουλίου, από τις 4/7 έως τις 8/7, αναμένεται να είναι πτωτική, ιδιαίτερα δυναμική στις 6 και 7/7 όπου οι δυο αυτές μέρες θα είναι σημείο καμπής».

Εδώ θέλω να ξαναπώ και δεν θα βαρεθώ να το λέω. Δεν είναι καλό να είμαι το φανάρι του Διογένη στην Πρόβλεψη για την καθημερινή πορεία του χρηματιστηρίου. Αν υπήρχε ακόμα ένας ακόμα αστρολόγος να μπορεί να πραγματοποιεί ανάλογες προβλέψεις με την «ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας μας», θα είχαμε πραγματοποιήσει μεγάλη ώθηση στην χρηματιστηριακή αστρολογία. Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται θα εξακολουθήσω να είμαι μόνος μου με τα επιστημονικά δεδομένα του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Θέλοντας να κάνω και μια αυτοκριτική, είναι όντως πολύ πιθανόν να φτάσει εκεί ο γενικός δείκτης και εγώ να είμαι λάθος. Αυτό θα το γνωρίζετε σήμερα κιόλας ή έστω αύριο, αν οι τιμές στον ΓΔ κρατήσουν και δεν αρχίσουν να γλιστράνε καθοδικά από τις 1365 (σημείο υπερβολής τιμών) μετά από ένα καλό ξεφόρτωμα. Τότε οι επόμενες μονάδες είναι στις 1500 με σημείο υπερβολής. Αν με το καλό φτάσουμε εκεί τότε τα ξανάλεμε, αρκεί να φτάσουμε. Ειδάλλως γνωρίζετε εδώ και μήνες από τα δελτία μας τις επόμενες μονάδες που θα φτάσουν οι τιμές του ΓΔ, πάντα με αστρολογική προσέγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: