Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do planets.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 31/10

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 31/10

Δευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011 08:21
Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 31/10
Και ξαφνικά έχουμε ένα γερμανικό κούρεμα …
από το Γ. Μπαρδόπουλο
www.astrology.gr
20090515_John_Bardopoulos



201110_24_27_GD

Δεν ξέρω τι έχετε πιστέψει… Όλοι λένε ότι γλιτώσαμε, μόνο το χρέος. Και φυσικά οι τράπεζες είναι πια παντοδύναμες. Οι εκλογές, αν γίνουν μέσα στο 2011, θα είναι προϊόν «πραξικοπηματικής» πρωτοβουλίας. Το έναυσμα το έδωσε ο Βενιζέλος με τις «180 ψήφους» και τη διαφωνία με το σημερινό κάτοικο του Μάξιμου. Όλα πια είναι ρευστά σε αχαρτογράφητα ναρκοπέδια. Στο εξωτερικό μιλάνε για πιστωτικό γεγονός, και για χρεοκοπία στο εσωτερικό για επιτυχία, στην Ιταλία ο Μπερλουσκόνι λέει ανέκδοτα, αλλά στο Παρίσι και το Βερολίνο σφάζονται τα παλικαριά για τα υπόλοιπα κράτη που θα σώσουν. Και στην Ελλαδίτσα μας όλοι περιμένουν οι τράπεζες της να βρουν ίδια κεφαλαία από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου σε μια πεθαμένη αγορά. Οι πολιτικοί αυτό ελπίζουν. Και να μην πουληθούν ή καλύτερα ξεπουληθούν στους ξένους (στην συμφωνία από το Κατάρ να δούμε τι θα γίνει;). Από σήμερα Δευτέρα, αυτοί, οι πολιτικοί, περιμένουν μια εκρηκτική άνοδο· ελπίζω να την έχουν και να βγω λάθος σε ότι σας έχω πει στα προηγούμενα δελτία μου. Να ξέρετε ότι την λύση πρέπει να την έχουν βρει μέχρι τον Ιούλιο του 2012. Κάπου εκεί κοντά ημερολογιακά, Απρίλιο – Μάιο, ο Κρόνος έχει μια «αγαπημένη πλανητική συσχέτιση με τον Δία» για να φάει τα παιδία και τις σάρκες του, (κάτι που συνηγορούν και οι εκλείψεις εκείνης της περιόδου) πιθανόν και με την μορφή εκλογών. Με την κρατικοποίηση των ελληνικών τραπεζών και την πλήρη κατάργηση του ελληνικού κράτους μετά από λίγο καιρό. Όποτε όπως καταλαβαίνεται και οι τελευταίοι αιθεροβάμονες που πίστευαν μέχρι πρότινος ότι θα σωθούμε θα αρχίσουν την παπαγαλία τους, να ανεβάσουν, πιστεύω, όσο γίνεται αυτόν τον μήνα το… Ναό της κλεψιάς στην Ελλάδα. Θα πουλήσουν όσο γίνεται πιο ψηλά, δεν πιστεύω να φτάσει πολύ πάνω από τις μονάδες που σας έχω πει σε παλιότερο δελτίο (1180 μονάδες ή κάπου εκεί), άντε να τους χαριστώ και να πάει πέριξ των 1300. Πράγμα αδύνατον καθώς μοιάζει με τρελό να προσπαθεί να φτάσει με καλοκαιρινά ρούχα και σε μια ώρα στη ψηλότερη κορυφή του Έβερεστ (όχι την γνωστή αλυσίδα). Από Δεκέμβρη θα τα δούμε πιστεύω πιο καλά, αλλά και σε όλες τις Δευτέρες αυτού του μήνα.

Τώρα στην εικόνα μας είναι ξεκάθαρη η συσσώρευση στην παραπάνω τεχνική ανάλυση, γεγονός που προδιαθέτει για ένα μίνι ράλι ενός μήνα.

Οι τάσεις για τον Νοέμβριο είναι ανάμικτες. Οι περισσότεροι θα πουν «επιτέλους αρχίζει και χαράζει μια καλύτερη μέρα», μερικοί θα πουν, να το θυμηθείτε καλά αυτό, ότι το 2012 θα έχουμε επιτέλους «τις πρώτες πολύ καλές ενδείξεις». Η απάντηση μου είναι μια παροιμία, «όπου ακούς πολλά κερασιά κρατά μικρό καλάθι»! Έτσι οι πρώτες μέρες του Νοέμβριου μέχρι της 4 αναμένεται να είναι καθοδικές. Για την δεύτερη εβδομάδα από τις 7/11 έως τις 11/11, αναμένεται να έχουμε μια περίεργη συμπεριφορά αν και έχουμε αρχή ανοδικής τάσης, ανοδικά κενά ή πιο απλά ανοδικά ανοίγματα στην αρχή των συνεδριάσεων, ενδέχεται να κλείνουν καθοδικά στο τέλος. Αυτού του τύπου οι συνεδριάσεις όπως η περιγραφή που παρέθεσα είναι η πιο ιδιότροπη αδυναμία του Ελληνικού χρηματιστηρίου. Για την τρίτη εβδομάδα από τις 14/11 έως τις 18/11, αναμένεται να αρχίσει μια ανοδική πορεία, συνεχεία της τάσης όπου θα έχει δημιουργηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Για την τέταρτη εβδομάδα, από τις 21/11 έως τις 25/11 αναμένεται να συνεχιστεί η ανοδική πορεία όπου την Τετάρτη 23/11 θα έχουμε και κάποια σήματα από την τεχνική ανάλυση στα οποία δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε. Για την πέμπτη εβδομάδα, από τις 28/11 έως τις 30/11 αναμένεται να υπάρχει η προσπάθεια για διατήρηση της ανοδικής τάσης. Η τάση σε αυτές τις μέρες δεν αναμένεται να είναι πολύ σταθερή και ενδεχόμενα να έχουμε και της πρώτες καθοδικές συνεδριάσεις. Όπως είπαμε στην αρχή οι συνετοί κρατάνε μικρό καλάθι! Να δώσουμε από τώρα ραντεβού στο συνέδριο του συλλόγου μας στις 13 και 14 Νοέμβριου. Καλό μήνα για αύριο

Δεν υπάρχουν σχόλια: