Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do planets.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 22/8

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 22/8

Σάββατο, 20 Αύγουστος 2011 23:11
Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 22/8

Ο επόμενος στόχος είναι «πέριξ των 816 ή πέριξ των 1084 μονάδων;»

από το Γ. Μπαρδόπουλο
www.astrology.gr

20090515_John_Bardopoulos




201108_16_19_GD


Ιδού η απορία! Αυτό θα το μάθουμε πιστεύω μέχρι το τέλος του έτους, ελπίζω όχι νωρίτερα. Μέχρι στιγμής, έχουμε εν πολλοίς σειρά επιτυχιών στις προβλέψεις μας. Αν σε αυτήν τη νέα μου εκτίμηση έχω πέσει έξω, θα ήθελα να μου το επισημάνετε, πριν το γεγονός όχι μετά.

Τώρα, οι ειδήσεις στα οικονομικά θέματα είναι πολλές και όλοι παρακολουθούμε τις διενέξεις μεταξύ της γάτας με το ποντίκι και του βούδα που απλά βασιλεύει. Όλα είναι απλώς γεγονότα και για τις εξελίξεις δεν γνωρίζει κανείς (;). Αν δει κάποιος αποστασιοποιημένα και με σκεπτικισμό τα γεγονότα που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, θα ρίξει βουτιά στην πιο κοντινή παράλια για να τα ξεχάσει όλα. Οι πιο σκεπτικιστές θα ζητήσουν ιατρική βοήθεια και μεταφραστή για το «Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα, αν αποδώσουν τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί». Αυτό πρόφερε ο κ. Βενιζέλος στον ραδιοφωνικό Σκάι.


Και το ερώτημα είναι, αν έχουν αποδώσει τα προηγούμενα μέτρα και σε ποια μέτρα αναφέρεται ο κ. υπουργός. Εύλογη η απορία, καθώς έχουν παρθεί πολλά μέτρα από τον προκάτοχό του. Έτσι και τώρα, ο κ. Βενιζέλος ωραιοποιεί προς το σοσιαλιστικότερο τα επόμενα μέτρα. Πάντα σε κάθε νέα λήψη λέει ή λένε ότι τα μέτρα αυτά είναι τα τελευταία, μάλλον σε κάθε ανακοίνωση νέων μέτρων ελπίζουν ότι δεν θα αντέξει άλλο πια η μεσαία - αστική τάξη της ελληνικής κοινωνίας. Η κατώτερη έχει εδώ και χρόνια... αποδημήσει εις Κύριον!

Η παραπάνω εικόνα κάνει εμφανές πια ότι φτάσαμε στις 950 μονάδες, κάτι που είναι μέσα στο καθοδικό κανάλι των τιμών του Φεβρουάριου. Η παρουσία των τιμών σε αυτό το κανάλι επιβεβαιώνει την ορθότητα των απόψεων μας, πέραν των αστρολογικών μας προβλέψεων. Την στιγμή που οι τιμές έχουν βγει έξω από ένα πτωτικό κανάλι και έχουν αποτύχει να πραγματοποιήσουν νέο επιτυχή σχηματισμό, είναι σημάδι ότι η δυναμική της οικονομίας ενός κράτους έχει ξεφύγει από την αστάθεια κι εχει εξελιχτεί σε μοιραίο δράμα. Η επιβεβαίωση αυτής της άποψης έρχεται μόλις οι τιμές εισέλθουν, μετά την αποτυχία σχηματισμού νέας τάσης, στο υπάρχον κανάλι εμπορικότητας. Στην περίπτωση μας αυτό έχει γίνει, είναι καθοδικό και δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα μεγάλα, δυστυχώς, περιθώρια καθόδου. Στην δε ανοδική περίπτωση είναι σημάδι αγορών καθώς οι τιμές έχουν ανοδική πορεία. Δυστυχώς εμείς είμαστε ακόμα σε καθοδική τάση.

Για το τι θα γίνει στην τελευταία εβδομάδα θα σας παραπέμψω στο δελτίο της 1/8ου.

Στο επόμενο δελτίο μας, στις 29/8ου θα δημοσιεύσουμε την τάση του Σεπτεμβρίου πάντα με την δέουσα προσοχή και εγκυρότητα που μας δίνουν τα επιστημονικά δεδομένα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: