Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do planets.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 30/1

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 30/1

Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2012 23:29
Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 30/1

Οι ανοδικές και καθοδικές τάσεις του Γ.Δ. στο Χ.Α.Α.

από το Γ. Μπαρδόπουλο
www.astrology.gr

20090515_John_Bardopoulos




201201_23_27_GD

Καθώς ο τρελός του χωριού έχει πάρει θέση πρωταγωνιστή οι πιέσεις είναι πολλές, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, από τους αντιπρόσωπους της Τρόικα. Οι ανταλλαγές απόψεων είναι οι… εξής μια: «κόψτε, απολύστε, πουλήστε,». Και καθώς το ΠΑΣΟΚ… χτενίζεται, σύμφωνα με δήλωση του κ Καστανίδη, σε επαφές που είχαν στο Υπουργείο του κ Βενιζέλου, αρμόδιος κρατικός υπάλληλος είπε μονολεκτικά ότι «… μας έσκισαν». Μάλλον αινούσε το Π μετά την διαδικασία του … «προτού χτενίσματος». Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και τη δυσμενή εξέλιξη με το εμπάργκο πετρελαίου του Ιράν. Αν τα καύσιμα φτάσουν στα 2 ευρώ το λίτρο, τότε σήμερα είμαστε στον παράδεισο. Αλλά σήμερα έχουμε τις δέκα οδηγίες από την Τρόικα και μια από αυτές θέλει να αυξηθούν οι αντικειμενικές άξιες, όχι από τις αρχές του 2012, αλλά τον Ιούλιο, με … αναδρομική ισχύ, όποτε θα έχουμε και αύξηση στο χαράτσι αναδρομικά κι αυτό από την αρχή του έτους. Δηλαδή, δεν θα έχει απομείνει τίποτα στον ελληνικό λαό, και φυσικά θα ζητούν και αλλά από όσους δεν έχουν γιατί τα έχουν δώσει όλα. Και πέφτουν βροχή οι υποτιμήσεις από την Fitch για Κύπρο, Βέλγιο, Ιταλία, Σλοβενία και φυσικά την Ισπανία. Απάντηση έδωσε η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του ΚΚΕ καθώς φήμες την θέλουν να έχει καταφύγει στο άρθρο 99 για να κλείσει με φτώχεια.

Στην παραπάνω εικόνα έχουν οριοθετηθεί οι 800 μονάδες. Σε αυτές τις μονάδες είναι ο τριπλός πάτος του ‘90-91 και η εμπορική ζώνη του ‘93, 94 και 95, όπου και μετέπειτα έδωσαν την ιστορική κορυφή του 1999. Την Παρασκευή στις 27 ο ημερήσιος τζίρος ήταν σχεδόν ίδιος με της προηγούμενης Παρασκευής (στα 119 ευρώ). Δείτε τι λέγαμε για την εμπορικότητα και τον τζίρο για της 27 όπου είχαμε χαμηλό στις 740 μονάδες και ψηλό 791 μονάδες, διακύμανση +3% και –3%. Απλά επαληθευόμαστε! Το ίδιο συμβαίνει και στις 16/1 που λέγαμε « και τώρα με την «προσωρινή» παύση του PSI θα πρέπει να ομολογήσουμε το πιστωτικό γεγονός, εκτός αν… κάποιος αλλάξει το σενάριο, που κανείς δεν το θέλει γιατί θα χάσει τα δικαιώματα επί των πετρελαίων μας». Στις 9/1 λέγαμε, «οι «ενίοτε ανοδικές τάσεις» για την πρώτη εβδομάδα δεν επαληθεύτηκαν καθόλου, έτσι αποκτάει δυναμική η τάση για το υπόλοιπο του μήνα. Ίδωμεν. Γεγονός είναι ένα, ότι είναι πρωτοφανή η συνεχή πίεση της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς επί εντεκάμηνο, έχουμε μπει πια στον δωδέκατο μήνα συνεχούς πτώσης. Από τεχνικής άποψης η δυναμική αυτή «συσσωρεύει ενέργεια» αρκεί «το ελατήριο να είναι ζωντανό» και να μην έχει συνθλίβει σε καμία πρέσα μέταλλων. Το αν έχει αντοχή το έχουμε εκτιμήσει, πάντα αστρολογικά, στο ετήσιο δελτίο του 2012».

Επίσης σας παρακαλώ πολύ να διαβάσετε τι λέγαμε στις 27 Δεκεμβρίου 2011 για μονάδες, εκεί στις 27 Δεκεμβρίου είχαμε πει: «σύμφωνα με τον σχηματισμό αυτό στην τελική διάσπαση του οι τιμές, πρέπει ή ακόμα καλύτερα αναμένεται να έχουν ανοδική τάση όπου θα δοκιμαστούν στις 700 μονάδες και αν είμαστε τυχεροί στις 820 μονάδες. Εκείνο που θέλω να δω είναι αν θα διασπαστούν με την πρώτη προσπάθεια οι 600 μονάδες. Ειλικρινά, σας λέω θέλω να είμαι απόλυτα λάθος, γιατί τα δείνα της πατρίδος μας δεν θα έχουν τέλος. Εκείνο που θέλω να θυμάστε είναι ότι οι διανομές μετοχών και το μάζεμα χρημάτων από τους λίγους έχουν μια αδυναμία να δραστηριοποιούνται στις ανοδικές τάσεις».

Το ξέρω ότι καταντάει βαρετό αλλά καλό είναι να αναφέρω που επαληθεύομαι…

Ελπίζω με αυτό το χαμηλό βαρομετρικό του χιονιά, που έρχεται δριμύτερος, να βγουν αληθινές ακόμα μια φορά, αλλά να είναι διαβασμένες και οι ελληνικές τράπεζες γιατί σε μερικούς μήνες πρέπει να προβούν σε αύξηση της κεφαλαιοποίησης τους.

Έτσι μέσα στον παγωμένο Φεβρουάριο για τις πρώτες μέρες μέχρι τις 3/2 αναμένεται να έχουμε μια πτωτική πορεία αλλά, ενδέχεται να έχουμε μεγάλη εμπορικότητα μετοχών και αύξηση του ημερήσιου τζίρου (θα ήθελα να βγω λάθος και αντίθετα να υπάρξει ανοδική πορεία). Για την πρώτη εβδομάδα, από τις 6/2 έως τις 10/2, αναμένονται ανοδικές κινήσεις, από τα όποια χαμηλά έχει φτάσει ο γενικός δείκτης, ενίοτε αναμένεται να είναι και πολύ δυναμικά ανοδικές.

Για την δεύτερη εβδομάδα, από τις 13/2, έως τις 17/2, αναμένεται να συνεχιστεί η ανοδική πορεία με έντονη κορύφωση των τιμών στις 15/2.

Για την τρίτη εβδομάδα, από τις 20/2 έως τις 24/2, αναμένεται η 2η κορυφή όπου και από εκεί θα επικρατήσει καταχώρηση κερδών.

Για τις τελευταίες μέρες του Φεβρουάριου αναμένεται να επικρατήσουν καθοδικές τάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: