Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do planets.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 1/8

Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 1/8

Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2011 06:49
Προβλέψεις για το Χρηματιστήριο 1/8

Ο Αύγουστος χαρακτηρίζεται από πλανήτες ανάδρομους

από το Γ. Μπαρδόπουλο
www.astrology.gr
20090515_John_Bardopoulos






201107_25_29_GD_copy

To σαββατοκύριακο 23 με 24/7 διαβάσαμε κάποια πράγματα που ο υποφαινόμενος δεν τα πίστευε. Παραθέτω τα τέσσερα από αυτά, καθώς δεν μπορούσα να συνεχίσω την ανάγνωση μιας και ο συνδυασμός ζεστής και κειμένου ανέβαζε στα ύψη τις αντοχές του ανθρώπινου οργανισμού.

Για να... γλιτώσουμε το εγκεφαλικό, υποχρεωνόμαστε να παραθέσουμε μερικές αποσπασματικές απόψεις. Τις παρακάτω απόψεις μπορείτε να τις συγκρίνετε με την πορεία του ΧΑΑ στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Και με τα ενημερωτικά μας δελτία από τις αρχές του Μάιου.


1. Αυτό το καλοκαίρι δεν είναι για διακοπές.

Άποψη μου: Ιούλιο και Αύγουστο που σφίγγουν οι ζεστές πάντα χρειάζονται μερικές βουτιές.


2. Χωρίς την δαμόκλειο σπάθη του χρέους πάνω από την κεφαλή του ελληνικού χρηματιστηρίου, οι μετοχές – αρχηγοί του χρηματιστηριακού μας ταμπλό μπορούν να ηγηθούν της μεγάλης ανατροπής, ενάντια στην μιζέρια και την απαξίωση των τελευταίων μηνών.

Άποψη μου: Υπομονή θα μπει και ο Αύγουστος που είναι παχιές οι μύγες.


3. Οι επόμενες εβδομάδες του ελληνικού καλοκαιριού θα είναι συναρπαστικές για το ελληνικό χρηματιστήριο, γιατί θα είναι γεμάτες από επιχειρηματικές και οικονομικές εξελίξεις. Είναι χαρακτηριστική η συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης, όταν διέρρευσε ένα πρώτο σχέδιο απόφασης των ευρωπαίων ηγετών με θετική χροιά για την Ελλάδα και ξαφνικά εμφανίστηκαν αγοραστές δεικτοβαρών μετοχών ……

Άποψη μου: Στην φούσκα πουλάνε δεν …. αγοράζουν! Παλιό χρηματιστηριακό ρητό!


4. Ο γενικός δείκτης στο χρηματιστήριο της Αθήνας έχει κάθε λόγο να ξεχάσει το περασμένο οδυνηρό δεκαπενθήμερο που τον έφερε κοντά στις 1.150 μονάδες και να ασχολείται με την αναρρίχηση του προς τις 1350 μονάδες. Για να κάλυψη κατόπιν το κενό προς τις 1500.

Άποψη μου: Δείτε το δελτίο στις 25/7. Αλλά και σε πολλά ενημερωτικά δελτία του www.astrology.gr έχουμε πει τι μέλει γενέσθαι, αλλά κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν ή να τρέφουν και να διασκεδάζουν τις ελπίδες όσων έχουν τα τελευταία χρήματα για να χαθούν μεσα στην καταιγίδα ξεπουλήματος στους Γερμανούς.


Τις πρώτες μέρες του Αυγούστου και μέχρι τις 5, δεν πρόκειται να αλλάξει καθόλου η πτωτική πορεία και δεν θα ακούσει την προσπάθεια για άνοδο στις 3/8.

Για την δεύτερη εβδομάδα, από τις 8/8 έως τις 12/8, αναμένεται να συνεχιστεί αργά και βασανιστικά η ίδια τάση. Από την τρίτη εβδομάδα, από Τρίτη 16/8 έως τις 19/8, η θετική προσέγγιση του ήλιου με την Αφροδίτη δεν θα φέρει τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα, δυστυχώς θα επικρατήσουν οι ίδιες τάσεις παρ’ ότι στις 16/8 ενδέχεται να υπάρξει μεγάλη εμπορικότητα μετοχών ή σημαντικά πακέτα σε ΔΕΚΟ.

Για την τέταρτη εβδομάδα, από τις 22/8 έως τις 26/8, δεν αναμένεται να έχουμε καμιά αλλαγή σε ότι και να σχεδιάζεται, ότι και να λένε οι έρπουσες φήμες, θα είναι για να παγιδέψουν πολλούς.

Και για τις δυο τελευταίες μέρες του Αυγούστου, αναμένεται εφόσον είμαι λάθος να έχουμε ανοδικές τάσεις, αν δεν είμαι, η πτώση συνεχίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: