Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do planets.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Κατά συνήθεια οι επιτυχίες συνεχίζονται ...

Γεια σας, σήμερα το ημερολόγιο γράφει: 14 Μαιου 2012, η μνήμη μου τρέχει πίσω στην τελευταία εβδομάδα του 2011, στις 27 Δεκεμβρίου 2011. Μέχρι τότε ο γενικός δείκτης στην πορεία του είχε φτάσει στις 641 μονάδες. Στο τελευταίο δελτίο του 2011, 27 Δεκεμβρίου, είπαμε: « Σύμφωνα με τον σχηματισμό αυτό στην τελική διάσπαση του, οι τιμές πρέπει ή ακόμα καλύτερα αναμένεται, να έχουν ανοδική τάση όπου θα δοκιμαστούν στις 700 μονάδες. Και αν είμαστε τυχεροί στις 820 μονάδες. Εκείνο που θέλω να δω είναι αν θα διασπαστούν με την πρώτη προσπάθεια οι 600 μονάδες. Ειλικρινά, σας λέω, θα ήθελα να κάνω οπωσδήποτε λάθος, γιατί τα δεινά της Πατρίδος μας δεν θα έχουν τέλος».

Συμπέρασμα, είπαμε ότι θα φτάσουμε στις 700 μονάδες, και ότι «αν» είμαστε τυχεροί, στις 820 μονάδες. Το πιο υψηλό ήταν στις 830 μονάδες και έκτοτε πέφτει. Tην παρασκευή 11 ΜΑιου 2012 ο Γ.Δ έκλεισε στις 620 μονάδες. Σήμερα, 14 Μαϊου, άνοιξε στις 610 μονάδες και σε λιγότερο από πέντε λεπτά έσπασε με την πρώτη προσπάθεια τις 600 μονάδες, όπως είχα πει, άλλα και φοβόμουν. Και έκλεισε με πτώση -4,56% στις 584, ενώ είχε φτάσει και στις 575 μονάδες.

Σήμερα πέντε μίση μήνες μετά, Οι αλεπούδες θα δουν κρεμαστάρια! Μερικοί θα πουν ότι ρισκάραμε! Άλλοι θα πουν σύμπτωση και δεν θα μας πουν σε ποια χιλιάδα της σύμπτωσης είμαστε. Γεγονός είναι ένα· χάσαμε το μέτρημα στις επιτυχίες, άλλωστε είναι κουραστικό. Μάλλον συμφέρει να μετράμε τις αποτυχίες δεν ξεπερνούν την μια παλάμη!

Εγώ θα τους πω ότι Είμαι Αστρολόγος! Και κατά συνήθεια, εκνευριστική για μερικούς, επαληθεύομαι συνεχώς καθώς τα επιστημονικά στοιχεία του Ελληνικού χρηματιστήριου συμφωνούν, πάντα, με τις Αστρολογικές μου προβλέψεις. Τέτοια επιτυχία δεν έχουν στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Και οι αστρολογικές επιτυχίες συνεχίζονται με την ισοτιμία Euro Dollar.

Μπορείτε να δείτε εδώ τι λέγαμε:

http://www.astrology.gr/EPIKAIROTITA/HRIMATISTiRIO/item/15133-Problepseis-gia-to-Chrhmatisthrio-27-12

«Από τεχνικής πλευράς, οι τιμές πλησιάσανε την ανωτάτη περιοχή που έχουμε ορίσει με την κόκκινη διακεκομμένη γραμμή, όπου με την προσέγγιση τους σε αυτό το όριο οι τιμές πρέπει να αλλάξουν συμπεριφορά, είτε σε ανοδική είτε σε καθοδική.

Ταυτόχρονα έχουμε μια γραμμή στήριξης των τιμών, που ξεκινάει από τα χαμηλά του Οκτωβρίου (τότε ήταν στις 701 μονάδες). Αυτή η γραμμή στήριξης έχει δεύτερο σημείο στα χαμηλά του Νοέμβριου (που ήταν στις 654 μονάδες) και τα χαμηλά του Δεκεμβρίου, που δεν προσέγγισαν την γραμμή στήριξης των τιμών. Οι δυο νέες γραμμές στήριξης είναι συγκλίνουσες και έχουν χρονικό όριο λήξης, τραβηγμένο, μάλιστα από τα μαλλιά, στις αρχές της πρώτης εβδομάδας του 2012. Σύμφωνα με τον σχηματισμό αυτό στην τελική διάσπαση του, οι τιμές πρέπει ή ακόμα καλύτερα αναμένεται, να έχουν ανοδική τάση όπου θα δοκιμαστούν στις 700 μονάδες. Και αν είμαστε τυχεροί στις 820 μονάδες.

Εκείνο που θέλω να δω είναι αν θα διασπαστούν με την πρώτη προσπάθεια οι 600 μονάδες. Ειλικρινά, σας λέω, θα ήθελα να κάνω οπωσδήποτε λάθος, γιατί τα δεινά της Πατρίδος μας δεν θα έχουν τέλος».

Ελπίζω οι αναγνώστες μου να εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τις αστρολογικές επιτυχίες μου.

Μπαρδόπουλος Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: