Η ιστορία κάνει κύκλους, το ίδιο και οι πλανήτες.
History moves in circles, so do planets.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΗΠΑ: "Η κοινή λογική" οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ύφεση δεν αποτελεί παρελθόν" (Buffet)

«Η ύφεση δεν αποτελεί παρελθόν», υποστηρίζει ο Μπάφετ

ΑΠΕ Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 05:54
Τελευταία Ενημέρωση : 24/09/2010 06:35
Ο πολυεκατομμυριούχος επενδυτής, Γουόρεν Μπάφετ δήλωσε ότι η εκτίμηση που κάνει «με βάση την κοινή λογική» για την οικονομία, τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να βρίσκονται σε ύφεση. (Φωτογραφία αρχείου)

Ο πολυεκατομμυριούχος επενδυτής, Γουόρεν Μπάφετ δήλωσε ότι η εκτίμηση που κάνει "με βάση την κοινή λογική" για την οικονομία, τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να βρίσκονται σε ύφεση.

Ο Μπάφετ, που είναι μία προσωπικότητα με κύρος στη Γουόλ Στριτ, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα βγουν από αυτή την κατάσταση παρά μόνο όταν το πραγματικό ΑΕΠ επιστρέψει στα επίπεδα πριν από την ύφεση, που άρχισε στο τέλος του 2007.

"Με βάση την εκτίμηση που κάνω με την κοινή λογική, ο μέσος Αμερικανός είναι πιο κάτω απ ό,τι ήταν πριν... με όρους πραγματικού εισοδήματος", δήλωσε ο Μπάφετ, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. "Εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε ύφεση και δεν θα βγούμε για κάποιο διάστημα, αλλά τελικά θα εξέλθουμε από αυτή την κατάσταση", πρόσθεσε ο Μπάφετ

εδω, εδω, http://www.greekfinanceforum.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: